Büyük Türkiye Orkestrası, Atatürk için sahne alacak – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyük Türkiye Orkestrası, Atatürk için sahne...

Büyük Türkiye Orkestrası, Atatürk için sahne alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Kasım 2023 Salı - 12:33Güncelleme: 7 Kasım 2023 Salı - 12:33
Büyük Türkiye Orkestrası, Atatürk için sahne alacak

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Büyük Türkiye Orkestrası, “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar”konseri ile 10 Kasım’da Denizlililerle buluşacak.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 85. yılında Denizli’de iki özel program ile anılacak.

Sanat yönetmenliğini ve aranjörlüğünü Tarkan Erkan’ın yaptığı Büyük Türkiye Orkestrası, 10 Kasım Cuma günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konseri ile Denizlililerle buluşacak.

BÜYÜKŞEHİR KONSERVATUVARI’NDAN KONSER

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu da, Ahmet Nuri Çağdaş’ın yöneteceği konserde 9 Kasım Perşembe günü akşam saat 20.00'de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Atatürk’ün sevdiği şarkıların seslendirileceği anma programlarına tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

BAŞKAN ZOLAN’DAN DAVET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her daim minnet, şükran ve saygıyla andıklarını belirtti. Zolan, “Atatürkümüzün bizlere bıraktığı mirasa, emanete sımsıkı sahip çıkarak daha ileriye, daha güzele taşımaya devam edeceğiz inşallah. Ben tüm hemşerilerimi bu iki güzel programa davet ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına, bu vatan için kanını döken, canını veren tüm kahramanlarımıza minnet ve şükranlarımı arz ediyorum” dedi.