Bu yolda araçlar santim santim yol alıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Bu yolda araçlar santim santim yol...

Bu yolda araçlar santim santim yol alıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ağustos 2017 Salı - 19:48Güncelleme: 15 Ağustos 2017 Salı - 19:48
Bu yolda araçlar santim santim yol alıyor

Kınıklı ile Gerzele mahalleleri arasında bağlantı sağlayan Askeri Saha Geçiş Yolu'nda sürücüler trafik çilesi yaşıyor. Bu yolda trafik akışı durma noktasına gelirken, araçlar santim santim ilerleyebiliyor.

Fevzi Çakmak Bulvarı’nadan gelerek Ulus Caddesi’ne kullanıp, buradan Askeri Saha Geçiş Yolu bağlantısı ile Gerzele ve Yenişehir mahallelerine gitmek isteyenler, bir süredir artan trafikten şikayetçi. Bu yoldaki aman zaman araç kuyruğu Tiyatro Kavşağı’na kadar uzuyor.

Trafik akışının yer yer durma noktasına gelmesinden şikayet eden sürücüler, sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak henüz bu bölgeye gelmeyenlere uyarıda bulunuyor.

ULUS-DOĞAN DEMİRCİOĞLU KAVŞAĞI’NA DİKKAT!

Öte yandan Ulus Caddesi’nde üst yapı çalışmaları yapıldığından, bu bölgede akşam saatlerinde trafik içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Doğan Demircioğlu ile Ulus caddelerinin kesiştiği kavşak, çalışma nedeniyle dünden bu yana kapalı. Demokrasi Meydanı yönüne gidecek olanlar ara yolları kullanarak Bursa Caddesi'ne çıkıyor. Bu nedenle trafik yoğunluğu ara sokaklarda da artmış durumda.