Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği sona erdi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği...

Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği sona erdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2023 Cuma - 12:42Güncelleme: 25 Ağustos 2023 Cuma - 13:06
Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği sona erdi

Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği, düzenlenen kapanış töreni ile sona ererken, tüm sporculara madalya ve katılım belgesi verildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu,Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Spor Ege Derneği ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” kapanış töreni yapıldı.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, şölen için kente gelen sporcular, antrenörler ve davetliler katıldı. Özer, böylesine anlamlı bir organizasyonu Denizli’de gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, etkinliğin yapılması için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın “İçerisinde çocuklarımız varsa, spor varsa biz de varız, ne gerekiyorsa yapın” talimatı ile gayret ettiklerini söyledi.

11’i deprem bölgesinden olmak üzere 22 kentten 264 sporcunun katıldığını dile getiren Özer, “11’i deprem bölgesinden olmak üzere 22 ayrı kentten 264 sporcumuzla hem futbol müsabakalarımızı gerçekleştirdik, hem de siz değerli misafirlerimize Denizli’mizin güzelliklerini tanıtma fırsatı bulduk. Çok değerli katılımcılarımızla söyleşilerimiz oldu. Sporun birleştirici gücü ile kaynaşıp bir kez daha bir olduk, birlik olduk” dedi.

Fil ise, asrın felaketinin ardından 6 ay boyunca bu projeyi hayata geçirmek için tüm paydaşlarla birlikte gayret ettiklerini söyleyerek, emek veren herkese teşekkür etti. İlman da, organizasyonu başarıyla tamamladıkları için mutlu olduklarını ve Zolan’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ne katılan sporcu ve antrenörlere madalyaları ile katılım belgeleri verildi.