Beyağaç’ın alt yapısında 1. etap tamamlandı – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Beyağaç’ın alt yapısında 1. etap tamamlandı

Beyağaç’ın alt yapısında 1. etap tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Ekim 2018 Salı - 15:39Güncelleme: 9 Ekim 2018 Salı - 15:39
Beyağaç’ın alt yapısında 1. etap tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Beyağaç ilçesinde bir süre önce başlattığı alt yapı çalışmasının birinci etabını tamamladı.

İlçedeki alt yapı sisteminin ihtiyaçları karşılamaktan uzak kalması, bazı sokaklarda kanalizasyon ve içme suyu hattı bulunmaması nedeniyle DESKİ, Beyağaç’ta alt yapı çalışması başlattı. Bölgeye ilk etap olarak 46 kilometrelik kanalizasyon hattı döşendi. 45 kilometre içme suyu hattının yanı sıra, bin metreküplük içme suyu deposu yapım çalışmaları ise devam ediliyor.

Haberin DevamıReklam




“Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak” anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ’nin şehir merkezi ile birlikte, 19 ilçe ve 622 mahallesinde mesai mefhumu gözetmeden hizmetlerine devam ettiğini söyledi. Zolan, “Denizlimizin her köşesinde vatandaşlarımızın ihtiyacı, derdi, sıkıntısı ne varsa çözmeye ve yatırımlarımızı yapmaya gayret ediyoruz. Beyağaç ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan alt yapı çalışmalarında ilk etabı tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmamızı sonuçlandıracağız” dedi.