Benim Mahallem projesi kapsamında Cankurtaran Yaz Kampı’na katıldılar – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Benim Mahallem projesi kapsamında Cankurtaran Yaz...

Benim Mahallem projesi kapsamında Cankurtaran Yaz Kampı’na katıldılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Temmuz 2023 Perşembe - 11:38Güncelleme: 27 Temmuz 2023 Perşembe - 11:38
Benim Mahallem projesi kapsamında Cankurtaran Yaz Kampı’na katıldılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gökpınar ve Kayıhan Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri ile Akçeşme, Akkonak ve Karahasanlı Mahallesi sakini kadınlar, Cankurtaran Yaz Kampı’na misafir oldu.

Benim Mahallem Projesi kapsamında hayata geçirilen Cankurtaran Yaz Kampı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gökpınar ve Kayıhan Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencileri ile Akçeşme, Akkonak ve Karahasanlı Mahallesi sakini kadınlar, kampa katılarak eğlendi.

Misafirlere yönelik Denizli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından temel sağlık, AFAD Denizli İl Müdürlüğü uzmanlarınca afet yönetimi konularında bilgi verildi. Proje kapsamında çocuklar da eğitimlerin yanı sıra palyaço, yüz boyama, farklı oyun ve aktiviteler ile gün boyu eğlenceli zaman geçirdi.

Benim Mahallem ile 4 yıldan bu yana kadın ve çocukları yaz kampında misafir ettiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Sizler burada olduğunuz sürece Cankurtaran daha güzel, daha keyifli bir hale geliyor. Çocuklarımızın keyfine diyecek söz yok. Hep birlikte olduğumuz zaman buraların anlamı oluyor. Bu tesisler sizler ve çocuklarımız ile neşeleniyor” dedi.

Misafirlere birçok konuda eğitimlerin de verildiğini kaydeden Değirmenci, “Önemli olan şehrimiz daha güzel ve yaşanılır bir hale gelsin. Bizden sonra gelecek olan nesil daha refah bir Türkiye’de ve Denizli’de yaşasın derdimiz ve gayemiz budur” ifadelerini kullandı.