Bekilli’ye inşa edilecek gençlik merkezi ve spor salonu için protokol imzalandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Bekilli’ye inşa edilecek gençlik merkezi ve...

Bekilli’ye inşa edilecek gençlik merkezi ve spor salonu için protokol imzalandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Temmuz 2022 Perşembe - 10:50Güncelleme: 21 Temmuz 2022 Perşembe - 11:16
Bekilli’ye inşa edilecek gençlik merkezi ve spor salonu için protokol imzalandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi arasında ilçeye gençlik merkezi ve spor salonu yapılması için protokol imzalandı.

Protokolün imza törenine Protokole Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni katıldı.

ÇOAN’DAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR

Çoban, burada yaptığı konuşmada 46 bin metrekarelik alanın mesirelik olarak düzenleneceğini hatırlattı. Gençlik merkezi ve kapalı spor salonu protokolü için bir araya geldiklerini dile getiren Çoban, “İlçemize kazandırmak istediğimiz bu tesisler, Sayın Başkanımızın bize verdiği destek sayesinde gerçekleşecek. İlçemize, Bekilli’de yaşayan herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“BEKİLLİ’NİN İHTİYACINI KARŞILADIK”

“Bekilli’nin birçok talebi ve ihtiyacını giderdik” diyen Başkan Zolan, “2014’te de belirttiğimiz gibi ‘Büyükşehir gerçekten Denizlimize çok yararlı olacak, Büyükşehir ile Bekilli büyüyecek, tüm ilçelerimiz ve hizmetler büyüyecek’ demiştik. ‘Denizli merkezde ne varsa, ilçelerimizde, köylerimizde, mahallelerimizde o olacak’ diye de söz vermiştik. Bu sözü yerine getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Tüm şehrimizde, mahallelerimizde dokunmadık, hizmet götürmedik yer kalmadı. Birçok sorunu ortadan kaldırdık. Yapılması gereken işleri de yaparak devam edeceğiz” diye konuştu.

“TESİS, BEKİLLİYE YAKIŞACAK”

İlçede yaşayanların 12 ay boyunca spor yapabilmesi sağlamak istediklerini kaydeden Zolan, “Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi olarak birlikte, el ele hem gençlik merkezimizi, hem spor salonumuzu inşa edeceğiz. Tesisimiz Bekillimize çok yakışacak” ifadelerini kullandı. Zolan ayrıca, mesirelik için yapım çalışmalarına başlandığı aktardı.