BBP Genel Başkanı Destici’den Zolan’a ziyaret – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. BBP Genel Başkanı Destici’den Zolan’a ziyaret

BBP Genel Başkanı Destici’den Zolan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Ekim 2023 Pazartesi - 17:10Güncelleme: 2 Ekim 2023 Pazartesi - 17:10
BBP Genel Başkanı Destici’den Zolan’a ziyaret

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

 

Zolan, belediyeye gelişinde karşıladığı Destici’ye Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığında sergilenen kentin değerlerini tanıttı. Yatağan Palası,Yeşilyuva ayakkabıcılığı ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserlerle kentle özdeşleşmiş değerlerini anlatan Zolan, burada bulunan Denizli Sancağı ile ilgili de bilgi verdi.

Kurtuluş mücadelesi yıllarında 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığını kaydeden Zolan, daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Denizli Kayak Merkezi, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, alt ve üst yapı gibi yatırımlardan bahsetti.

BBP genel Başkanı Mustafa Destici ise, Denizli’yi ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını çok beğendiklerini belirterek, “Denizli’yi ve sizleri çok seviyoruz. Çalışkanlığınız, kişiliğiniz ve başarılı çalışmalarınız nedeniyle sizleri ve kıymetli ekibinizi tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Zolan, Destici’ye ziyaretin anısına hediye takdim ederken daha sonra hep birlikte 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda bulunan Denizli'nin simgesi cam horoz heykeli önünde hatıra fotoğraf çektirdi.