Zolan: Denizlimiz, fuarı özlemiş, hasret kalmış – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Zolan: Denizlimiz, fuarı özlemiş, hasret kalmış

Zolan: Denizlimiz, fuarı özlemiş, hasret kalmış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ekim 2021 Pazar - 12:06Güncelleme: 18 Ekim 2021 Pazartesi - 12:25
Zolan: Denizlimiz, fuarı özlemiş, hasret kalmış

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği kitap fuarında son güne gelinirken, Başkan Osman Zolan, yoğun ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti “Denizlimiz, fuarı özlemiş, hasret kalmış” sözleriyle ifade etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, etkinliğin son hafta sonunda kitapla buluşmak için fuara gelen vatandaşlar ile yazarları yalnız bırakmadı. Bir süre fuarı gezerek vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Zolan, imza stantlarında da yazarlarla buluştu.

Yazarlar, organizasyonun güzelliği ve Denizlililerin fuara yoğun ilgisinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için Zolan'a teşekkür etti.

Fuar ziyaretinde değerlendirmede bulunan Zolan, geçen yıl pandemi nedeniyle ara verdikleri fuara aynı heyecanla yeniden başladıklarını belirterek, "Aşıların artması sonrası, özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın kitaptan daha uzak kalmalarına gönlümüz razı olmadı. Fuarımızın 4.’sünü başlattık ve güzel bir şekilde devam ediyor. Denizli’de bunu arzu etmiş, yoğun bir katılım var. Pandemi sebebiyle gerekli maske, mesafe kuralları, stantların aralılarındaki mesafelere dikkat ettik. Girişteki kontrolleri yaparak fuarımızı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kitabın insanımızın en yakın dostu olduğunu kaydeden Zolan, "Fuarda kitap alınmasa da, vatandaşlarımızın kitabı görmesi, dokunması, kokusunu hissetmesi bile bizim için kazançtır. Denizlimiz, fuarı özlemiş, hasret kalmış, yoğun bir talep var. Satışlarda çok üst seviyede, iyi ki bu kitap fuarını başlatmışız. Kitapla hayatımız daha güzel olacak. Kitapla hayatı daha iyi anlayacağız. Kitapla geleceğimizi daha iyi hazırlayacağız. Çünkü çocuklarımız hep dijital ortamda kalmıştı, normal hayattan uzak kalmıştı" diye konuştu.

Kitabın insan yaşamındaki önemini vurgulayan Zolan, "Gerçek hayatla buluşturma noktasında kitap fuarımız çok büyük katkı sağladı. Denizlimiz okuyan, araştıran, üreten bir şehir. Biz kitapla buluşmayı, okuyarak kendimizi geliştirmeyi ve üretmeyi, huzur içinde yaşamayı bu fuarın katkılarıyla da devam ettireceğiz. Denizlimizin bugünü dünden daha güzel olacak çünkü dünden bugüne daha iyi noktaya geldik. İnşallah kitap fuarımızla güzelliğimize güzellik katmış olacağız. İlgi gösteren herkese, katılan tüm yayınevlerimize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.