Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Zolan’ı ziyaret etti – D20Haber
20.05.2024, Pazartesi
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Zolan’ı ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Aralık 2021 Pazartesi - 11:15Güncelleme: 13 Aralık 2021 Pazartesi - 14:03
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Zolan’ı ziyaret etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hafta sonu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yöneticilerini konuk etti. Zolan, ilk olarak Yılmaz, ve beraberindeki heyet ile Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

 

Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Denizli, 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra mesai mefhumu gözetmeden vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz çalıştık. Nerede bir sorun varsa tespit ediyor ve Büyükşehir Belediyesi olarak çözmek için gayret ediyoruz” dedi.

2004 yılından itibaren Denizli’nin aynı anlayışla yönetildiğini, 2014 yılında büyükşehir statüsü ile birlikte de şehrin tamamında belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda sorunları çöze çöze bugüne geldiklerini kaydeden Başkan Zolan, Başkan Yılmaz ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yöneticileriyle tecrübelerini paylaştı.

Haberin DevamıReklam




Denizli’ye gerçekleştirdikleri ziyaretten ve Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Yılmaz ise, ağabeyinin 7 yıldır Denizli’de yaşadığını ve Başkan Zolan’ın başarılı çalışmalarını ağabeyinden sürekli duyduğunu söyledi. Yılmaz, “Ağabeyim diyor ki; ‘Osman Başkanın sanki halkın içinde bir kulağı var. Biz bir şeyi konuşmaya başlıyoruz, Büyükşehir Belediyesi hemen o işi yapıyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımları misafirleri ile paylaştı.

Karşılıklı fikir alışverişi ve görüşmelerin ardından Zolan, Yılmaz ve beraberindeki heyete Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni gezdirerek, tesis ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Heyeti, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Çamlık Mesireliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Pamukkale’yi de gezdi.