Bahçelievler Caddesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Bahçelievler Caddesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

Bahçelievler Caddesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Nisan 2022 Pazartesi - 13:27Güncelleme: 18 Nisan 2022 Pazartesi - 13:27
Bahçelievler Caddesi’nde üstyapı çalışmaları tamamlandı

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Bahçelievler Caddesi’nde kaldırım, peyzaj ve asfaltlama yapılarak üstyapı çalışmaları tamamlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler Caddesi’nde yol yenileme ve asfaltlama çalışması yaptı. Asfaltlamanın ardından Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yol çizgilerini tamamladı.

Bahçelievler Caddesi, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 2 gidiş, 2 geliş olmak üzere 4 şeritli oldu. 1250 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki caddede, kaldırım ve peyzaj düzenleme çalışmaları da gerçekleştirildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bahçelievler Caddesi’nin yenilenen üstyapısıyla Denizli'ye çok yakıştığını söyledi. Zolan, "Bahçelievler Caddesi’ndeki tüm çalışmalarımızı hemşehrilerimizin huzur ve güvenliğini en üst seviyeye taşımak adına gerçekleştirdik. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, yarınlara yatırım yapıyoruz. Hemşehrilerimizin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.