Avrupa’dan altın ve gümüş madalyayla dönen karateciler çiçeklerle karşılandı – D20Haber
21.05.2024, Salı
19 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Avrupa’dan altın ve gümüş madalyayla dönen...

Avrupa’dan altın ve gümüş madalyayla dönen karateciler çiçeklerle karşılandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ağustos 2021 Perşembe - 11:16Güncelleme: 26 Ağustos 2021 Perşembe - 11:45
Avrupa’dan altın ve gümüş madalyayla dönen karateciler çiçeklerle karşılandı

Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası'nda, altın madalya ve takım ikinciliğiyle gümüş madalya kazanan karateciler kente döndü. Denizli’nin gururu sporcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman zolan tarafından çiçeklerle karşılandı.

Finlandiya’nın Tempere kentinde düzenlenen Avrupa Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda, altın madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcusu Damla Su Türemen ile takım halinde Avrupa ikincisi olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcuları Peri Koyuncu, Aslı Başak Pehlivan ve antrenör Muhammet Kaya, Denizli’ye döndü.

Sporcular, kente gelişlerinde 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile aileleri tarafından karşılandı. Zolan, genç sporculara çiçek vererek, elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.

 

ZOLAN: TARİHE GEÇTİNİZ, İNŞALLAH DEVAMI GELECEK

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un sporcuları ile gurur duyduklarını vurgulayan Zolan, “Sizlere güveniyorduk. Gayretinizi her zaman takip ettik ve destek olduk. Sizlerin bu işe gönül vermiş, inanmış ve hedefe kilitlenmiş olmanız çok önemliydi. Sizlerle gurur duydum. Bu başarının devamının geleceğine inanıyorum, sizleri tebrik ediyorum. Bu daha başlangıç, yolun başındayız. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor olarak her zaman en güçlü şekilde yanınızda olmaya devam edeceğiz. Sizler geleceğimizsiniz, gözbebeğimizsiniz. Şehrimizin çocuklarının, bizim çocuklarımızın başarıları ziyadesiyle bizleri mutlu etti. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bizi mutlu ettiniz, Allah’ım yolunuzu açık etsin. Sağlıklı, uzun ömürler nasip etsin. Bu başarılar her gence nasip olmaz. Tarihe geçtiniz, inşallah devamı gelecek” dedi.

İBANOĞLU: BU ŞEHRİN ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKTINIZ

Haberin DevamıReklam




Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ise, Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Osman Zolan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. İbanoğlu, “Sporcularımızın bu başarıları bizleri gururlandırdı. Denizli’nin sporuna, tüm branşlara yapılan projelere destek oldunuz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu şehrin çocuklarına sahip çıktınız. Desteğiniz için kurumum ve Bakanlığımız adına sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

DAMLA SU: İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTTUM

Avrupa şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Damla Su Türemen de, zorlu rakiplerini geçerek altın madalyaya uzanışını ve duygularını anlattı. Türemen,

“Yıllardır finalde karşılaştığım İtalyan rakibimi bu defa geçerek altın madalya aldım. İstiklal Marşımızı okuttum, bu çok büyük bir mutluluk. Milli takımlar iyi sporcuların birleşmesi ile oluşur. Biz çok iyi 3 takım oyuncusu, Denizlili sporcular olarak ülkemizi temsil ettik. Bu çok büyük bir başarı. Başkanım bize vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

“ YARIM KALAN HİKAYEYİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Büyükşehir Belediyespor sporcusu Aslı Başak Pehlivan da, “Şampiyonaya inanarak gittik ve güzel bir başarı elde ederek dönük. Amacımız bundan sonraki şampiyonada takım olarak da altın madalya ile dönmek istiyoruz. Biz daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz ve yapacağız. Desteğiniz için size çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz, çok gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Peri Koyuncu da mutluluğunu, “Çok emek verdik, çok gözyaşı döktük ve mutlu bitti. Yarım kalan bir hikayemiz var, biz bu hikayeyi takım olarak da birincilikle taçlandırmak istiyoruz” dedi. Antrenör Muhammet Kaya ise, “Başkanım bizlere verdiğiniz destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Size takım olarak da birincilik kupasını getireceğiz. Bunun sözünü veriyoruz” sözleriyle dile getirdi.