Anne-babalar çocuk istismarı konusunda bilgilendirildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Anne-babalar çocuk istismarı konusunda bilgilendirildi

Anne-babalar çocuk istismarı konusunda bilgilendirildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ekim 2022 Perşembe - 15:21Güncelleme: 13 Ekim 2022 Perşembe - 15:21
Anne-babalar çocuk istismarı konusunda bilgilendirildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Engelliler Meclisince, çocuk istismarı konusunda anne ve babalara yönelik eğitim düzenlendi.

Kent Konseyi Engelliler Meclisi Yürütme Kurulunca hazırlanan eğitim programı, Dentaş Özel Eğitim Uygulama Okulu DOÇEM’de gerçekleştirildi. Programa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Engelliler Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Dentaş Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulunda öğrenim gören çocukların velileri katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı Bölümünden Dr. Ahmet Büber, ebeveynlere çocuk istismarı konularında bilgiler aktardı, böyle bir durumla karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiğini anlattı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci de “Kent Konseyi gönüllülük esasına göre çalışan bir kuruluş. Görevli arkadaşlarımız kendi vakitlerinden, özel hayatlarından sizler için fedakarlık yapıp buraya vakit ayıran arkadaşlarımız. Engelliler Meclisi Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Nerede ne ihtiyaç varsa, toplumdan gelen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Sağ olsun Ahmet hocam da bugün sizin için hiçbir karşılık beklemeden, sizleri dinlemek ve faydalı olmak için geldi. İnşallah bu eğitim faydalı olmuştur” dedi.