Anadolu Yıldızlar Ligi Ragbi Finalleri Denizli’de yapıldı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Anadolu Yıldızlar Ligi Ragbi Finalleri Denizli’de...

Anadolu Yıldızlar Ligi Ragbi Finalleri Denizli’de yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ağustos 2022 Pazar - 11:02Güncelleme: 14 Ağustos 2022 Pazar - 11:32
Anadolu Yıldızlar Ligi Ragbi Finalleri Denizli’de yapıldı

Anadolu Yıldızlar Ligi Ragbi Türkiye finalleri Denizli’de yapıldı. Şampiyon takımlara kupalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Ragbi Türkiye finalleri, Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Kınıklı Futbol Sahası’nda yapıldı. Milli takımlara altyapı oluşturulması hedefiyle düzenlenen şampiyonaya 28 takımdan katıldı.

Final karşılaşmalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman ile sporseverler izledi.

Finalde kızlarda Kastamonu – Konya, erkeklerde Kocaeli-Ankara il takımları mücadele etti. Çekişmeli geçen karşılaşmalar sonunda kızlarda Kastamonu, erkeklerde Ankara il takımı şampiyonluğa ulaştı.

Ödül töreninde konuşan Zolan, “Ruh ve beden sağlığının yanında ekip ruhu sağlayan, çocuklarımızı ve gençlerimizi hayata hazırlayan bir alandır spor. Spor yaptığınız için sizi tebrik ediyorum. İnşallah daha da başarılı olacaksınız. Sizleri Denizli’de gördüğümüz için çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler dereceye giren takımlara kupalarını verdi.

Öte yandan, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a bir ziyaret gerçekleştirdi.