Altıparmak: Kutlamalar şölen havasında geçsin – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Altıparmak: Kutlamalar şölen havasında geçsin

Altıparmak: Kutlamalar şölen havasında geçsin

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Nisan 2017 Pazar - 13:02Güncelleme: 30 Nisan 2017 Pazar - 13:02
Altıparmak: Kutlamalar şölen havasında geçsin

Vali Ahmet Altıparmak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nın bir şölen havasında geçmesini, kardeşlik ve barış içinde kutlanmasını diledi.

Vali Ahmet Altıparmak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında 1 Mayıs’ın dünyada “Birlik ve Dayanışma Günü” olarak tüm işçiler tarafından kutlandığını anımsatan Altıparmak, Türkiye’de ilk kez 1923 yılında resmi olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, 2008 yılı nisan ayından itibaren “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kabul edildiğini ve 22 Nisan 2009’da çıkan yasa ile de resmi tatil ilan edildiğini belirtti.

1 Mayıs’ın bir bayram bir şölen havası içinde geçmesi, kardeşlik ve barış içinde kutlanması ve Birlik ve dayanışma ruhunun önemini de vurgulayan Vali Altıparmak, “Kutlamaların birlik ve berberlik içinde yapılması ümit ve arzumuzdur. Bu birlik ve dayanışma ruhu hem Denizli, hem de ülkemizin birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlayacaktır.

Emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin ilerlemesinde ve refah düzeyinin yükselmesinde önemli pay sahibi olan tüm çalışanların bu mutlu gününü kutlar, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eder, kendilerine ve ailelerine sağlıklı bir yaşam dilerim.