Altıparmak: Jandarma Teşkilatımızın 178. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Altıparmak: Jandarma Teşkilatımızın 178. Yıldönümünü kutlamanın...

Altıparmak: Jandarma Teşkilatımızın 178. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Haziran 2017 Çarşamba - 11:33Güncelleme: 14 Haziran 2017 Çarşamba - 11:33
Altıparmak: Jandarma Teşkilatımızın 178. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

Vali Altıparmak, kurulduğu 1839 yılından bu güne kadar, Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Vali Altıparmak, Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Altıparmak, “ köklü bir geçmişe, ülke sathına yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip Jandarma Teşkilatı, teknolojik gelişmeler ışığında gücünü ve harekât yeteneğini artırmakta, özverili çalışmalarıyla tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de güven unsurunun yapılanmasında çok ciddi çalışmalara imza atmaktadır” ifadelerini kullandı.

“Yurdumuzun her köşesinde, halkla iç içe olarak büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan Jandarma Teşkilatımız, suç ve suçlu ile mücadelede gösterdiği üstün başarı ile halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır” diyen Altıparmak, şöyle devam etti:

“Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için günün her saatinde görev yapan, her türlü zorluğa göğüs gererek, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan Jandarma Teşkilatımıza fedakârca yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum."

“Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 178’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor,halen görevde bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.