Aktepe Mahalle Meclisi kuruldu – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Aktepe Mahalle Meclisi kuruldu

Aktepe Mahalle Meclisi kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ocak 2018 Salı - 15:37Güncelleme: 16 Ocak 2018 Salı - 19:49
Aktepe Mahalle Meclisi kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından başlatılan "Benim Mahallem" projesi kapsamında Aktepe Mahalle Meclisi kuruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından “Benim Mahallem” projesi çerçevesinde hayata geçirilen ve şu ana kadar 15 mahallede tamamlanan Mahalle Meclisi, Aktepede de kuruldu. Aktepe Mahalle Meclisi'nin tanıtım toplantısına, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Aktepe Mahalle Muhtarı Şengül Sarıer ve vatandaşlar katıldı.

“MAHALLE KÜLTÜRÜNÜN YENİDEN OLUŞTURULMASINI İSTİYORUZ”

Projenin mahalle ölçeğinde yayılarak daha başarılı çalışmalar yapılmasına zemin hazırlayacağını kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri Kent Konseyi’dir. Kent Konseyinin yaptığı etkinliklerden, eğitimlerden istifade etmenizi sağlamak için geldik. İstiyoruz ki, belirli periyotlarla toplantılar düzenleyelim. Bu toplantılarda 'Aktepe sakinleri için neler yapabiliriz' bunları konuşalım. Her şeyden öte unutulmaya yüz tutmuş olan mahalle kültürünün yeniden oluşturulmasını istiyoruz” diye konuştu.