Ak Vadi Festivali başlıyor – D20Haber
19.05.2024, Pazar
18 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Ak Vadi Festivali başlıyor

Ak Vadi Festivali başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Eylül 2018 Çarşamba - 16:54Güncelleme: 26 Eylül 2018 Çarşamba - 16:53
Ak Vadi Festivali başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 28-29 ve 30 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek olan Ak Vadi Festivali’nde, konserler, dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve mehteran gösterileri yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenleyeceği Ak Vadi Festivali’nde, festival alanına çocuklar için dev oyun parkı kuracak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları Işıl Koç, Ahmet Algün ve Hakan Eyiden konserlerinin yanı sıra tiyatro, halk dansları, bando ve mehteran gösterileri yapılacak. Ücretsiz ikramların da yapılacağı Ak Vadi Festivali, 28-29-30 Eylül’de düzenlenecek.

BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLER SAHNE ALIYOR

28 Eylül Cuma günü saat 13.00’da düzenlenecek etkinliklerle start alacak olan festivalde Işıl Koç 21.00’da sahne alacak. 29 Eylül Cumartesi günü saat 21.00’de Ahmet Algün ve 30 Eylül Pazar günü ise saat 21.00’de Hakan Eyiden sahne alacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tüm vatandaşların etkinliğe davetli olduğu kaydedildi.

“AK VADİ FESTİVALİ GELENEKSELLEŞİYOR”

Haberin DevamıReklam




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Vadi’de bu yıl ikincisini düzenledikleri festivalin geleneksel hale gelerek bölge ile birlikte bütünleşip tüm Denizli’ye ayrı bir heyecan katacağını dile getirdi. Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz festivalin ikincisini düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu işe başlarken ‘Bu festival geleneksel hale gelecek’ dedik. İnşallah her geçen yıl daha keyifli ve çok daha güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

FESTİVALE DAVET

Tüm vatandaşları Cuma gününden itibaren Ak Vadi Parkı’nda düzenleyecekleri festivale beklediğini kaydeden Başkan Zolan, “Denizlimizin en büyük organizasyonlarından olan festivalimiz 3 gün sürecek. Festivalimizde konserlerin yanı sıra dev oyun parkı, tiyatro gösterileri, bando ve mehteran gösterileri ile ikramlarımız olacak. Tüm hemşehrilerimi festivalimize davet ediyorum” dedi.