Özhaseki’den Zolan’a ziyaret – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Özhaseki’den Zolan’a ziyaret

Özhaseki’den Zolan’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ağustos 2022 Cuma - 13:38Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma - 13:58
Özhaseki’den Zolan’a ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli milletvekilleri Cahit Özkan ve Nilgün Ök ile AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve beraberindekiler katıldı. 

Zolan, Özhaseki’ye Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Yatağan palası, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserleri ve Denizli Sancağı hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zolan, “Sizlerden birçok bilgi birikim ve tecrübeyle yararlandık. İnşallah bundan sonrada birlikte hem şehrimize hem de ülkemize hizmet etmeyi Allahım nasip etsin. Denizlimize AK Parti belediyecilik anlayışı ile hizmet etmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Çeşitli çalışma ve istişareler için geldiklerini dile getiren Özhaseki, Denizli’de yıllardır belediyecilik anlayışının hakim olduğunu söyledi. Özhaseki, “MYK’da aldığımız karar neticesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bütün illerimize gidiyoruz. Orada belediye başkanlarımızla istişareler ediyoruz. Yapılan faaliyetleri tek tek izliyoruz sonra da ‘Nasıl yardımcı oluruz, işlerine nasıl kolaylık getiririz, hangi problemleri nasıl çözeriz?’ diye de bir gayretin içerisinde oluyoruz” dedi. Önemli olanın hizmet etmek olduğunu kaydeden Özhaseki, “Biz hizmet ve eser siyaseti izliyoruz. İşimiz gücümüz de bu zaten. İnşallah yapılan çalışmalar Denizlimize faydalı olur, verimli olur diye dua ediyorum” dedi.