Çankırı, Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerini ziyaret etti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Çankırı, Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerini ziyaret...

Çankırı, Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerini ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Eylül 2021 Perşembe - 15:18Güncelleme: 9 Eylül 2021 Perşembe - 15:30
Çankırı, Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerini ziyaret etti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Denizli Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerini ziyaret etti.

Denizli’de AK Partili başkanların görev yaptığı belediyeleri ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı’nın ilk durağı Büyükşehir Belediyesi oldu. Ziyarette AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, AK Parti Grup Başkanvekili Dilaver Yardım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer hazır bulundu.

Çankırı, kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı Zolan’a teşekkür ederek, Denizli’de bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

 

SPOR YATIRIMLARI BAŞARIYI DA GETİRİYOR

Zolan ise, Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri kadın ve gençlik projelerini anlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için el ele, gönül gönüle çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri spor tesislerinde yetişen gençlerin, ulusal ve uluslararası arenada büyük başarılar kazandığını kaydeden Başkan Zolan, son olarak karate takımı sporcularının şehre Avrupa Şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği getirdiğini ifad etti. Konuşmaların ardından Başkan Zolan, Çankırı'ya günün anısına hediye takdim etti.

PAMUKKALE BELEDİYESİNİ DE ZİYARET ETTİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Çankırı, daha sonra Pamukkale Belediyesine gitti. Ziyarette Çankırı’ya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Balaban, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Pamukkale Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

Çankırı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Örki, Pamukkale ilçesi ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Çankırı ise, Pamukkale’nin sadece ülkemizin değil dünyanın gözde merkezlerinden biri olduğunu işaret ederek, “Memleketimizin her bir köşesinin ayrı bir güzelliği var. Denizlimiz, Pamukkalemiz de kendine has güzelliği ile büyülüyor. Bu güzel ilçemize Pamukkale Belediyesi olarak yapmış olduğunuz hizmetleri yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Pamukkale’nin hem turizmine hem kültürel değerlerine daha da katkı yaparak, geleceğe yatırım niteliğinde işlere imza atılmış. Sizlere, halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Örki, günün anısına Çankırı’ya özel işlemeli tabak hediye etti.