Yazıcı, DBB ve Altınbaşak Tekstil’i ziyaret etti – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Yazıcı, DBB ve Altınbaşak Tekstil’i ziyaret...

Yazıcı, DBB ve Altınbaşak Tekstil’i ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ağustos 2023 Cuma - 15:01Güncelleme: 11 Ağustos 2023 Cuma - 15:01
Yazıcı, DBB ve Altınbaşak Tekstil’i ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Altınbaşak Tekstil’i ziyaret etti.

Şehir Buluşmaları Toplantısı için Denizli’ye gelen AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ziyaretlerde de bulundu.

Toplantı sonrası Denizli Büyükşehir Belediyesine gelen Yazıcı’yı, Başkan Osman Zolan karşıladı. Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığında sergilenen Yatağan Palası, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserler ve Denizli Sancağı ile ilgili bilgi verdi. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığını anlatan Zolan, Denizli’nin düşman işgaline uğramadığını kaydederek sancağın 15 Temmuz 2016’da da meydanlarda dalgalandığını ifade etti.

Şehre yakışır bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını kaydeden Zolan, “2014’te kentin büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte hizmetlerin şehrin geneline yayıldığını ifade Başkan Zolan, “Bizlere her daim destek veren ve yol gösteren, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve siz değerli büyüklerimizdir. Milletvekillerimizle, teşkilatımızla birlikte ve tüm kurumlarımızla beraber çalışarak Denizli’mize hizmet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ALTINBAŞAK TEKSTİL ZİYARETİ

Öte yandan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Altınbaşak Tekstil’i de ziyaret etti. Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan, Yazıcı’ya 30 bin metrekare kapalı alana sahip tesiste yapılan üretim ve ihracatla ilgili bilgi verdi.