AK Parti milletvekilleri Zolan’ı ziyaret etti – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. AK Parti milletvekilleri Zolan’ı ziyaret etti

AK Parti milletvekilleri Zolan’ı ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Temmuz 2018 Salı - 14:36Güncelleme: 3 Temmuz 2018 Salı - 14:36
AK Parti milletvekilleri Zolan’ı ziyaret etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Haziran Seçimi’nde milletin iradesinin tecelli ettiğini söyleyerek, AK Parti’den milletvekili seçilen isimleri kutladı ve başarılı bir dönem geçirilmesini diledi.

24 Haziran’da AK Parti’den milletvekili seçilen ve dün mazbatalarını alan Cahit Özkan, Şahin Tin, Ahmet Yıldız ve Nilgün Ök ile birlikte AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

ZOLAN: GÜZEL ÇÖZÜMLER ORTAYA KOYACAĞIZ

Ziyarette konuşan Zolan, 24 Haziran seçim sonuçlarının millet iradesini yansıttığını söyledi. Zolan, “Milletin iradesi tecelli etti. Çok şükür sizler de Denizli’mizi temsil edeceksiniz, inşallah Denizli’mize hizmet edeceksiniz. Allah’ım hayırlı ve uğurlu eylesin, yolunuz açık olsun. Denizli’mizin sorunlarına, taleplerine, ihtiyaçlarına sizlerle birlikte inşallah güzel çözümler ortaya koyacağız” dedi.

FİLİZ: DENİZLİ VİZYON ŞEHİR

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin gurur duyulan pek çok hizmete imza attığını söyledi. Filiz, “AK Parti’nin belediyecilik anlayışını, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde başlayan süreci, sizler başarılı bir şekilde devam ettirdiniz. Denizli, Ege’nin vizyon şehri oldu. Siyasette de yerel yönetimlerde de vizyon kent oldu” ifadelerini kullandı.

ÖZKAN: YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Milletvekili Cahit Özkan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm kurumların ortak hizmetler gerçekleştirdiğini söyleyerek, “Hamdolsun, Büyükşehir Belediyemizin en ücra mahallelere kadar uzanan yatırımlarını, hizmetini ve vatandaşlarımızın memnuniyetini gördük. 24 Haziran zaferlerimizde, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizin katkısı büyüktür. Sizlere yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

TİN: GÜZEL BİR ÇALIŞMA ÖRNEĞİ ORTAYA KOYDUK

Milletvekili Şahin Tin de Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından gurur duyduklarını söyleyerek, Zolan’a teşekkür etti. Tin, “Seçim sürecinde vermiş olduğunuz destek ve çalışmalarınızdan dolayı ayrıca çok teşekkür ederim. Güzel bir çalışma örneği, birlikteliği ve gücünü ortaya koyduk” dedi.

YILDIZ: YEREL YÖNETİMLERİMİZ ÜLKEYE SINIF ATLATIYOR

Yerel yönetimlerin yaptığı hizmetlerle merkezi idarenin üstündeki yükü aldığını ifade eden Milletvekili Ahmet Yıldız, belediyeciliğin iyi yapıldığı yerlerde medeniyetin olduğunu, yerel yönetimlerin ülkeye sınıf atlattığını söyledi.

ÖK: DENİZLİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın “Merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” sözünün hayata geçtiğini, bunu Denizli’nin en ücra mahallesinde bile gördüklerini kaydeden Milletvekili Nilgün Ök, “Büyükşehir’in geldiğini ilçelerimiz hissetmiş, yolları, kilit parke taşları, yüzme havuzları ve pek çok hizmetiyle bunu hissetmişler. Bundan sonraki süreçte Denizli menfaati için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.