Adalet ve İncilipınar parklarında dans gösterileri düzenlendi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Adalet ve İncilipınar parklarında dans gösterileri...

Adalet ve İncilipınar parklarında dans gösterileri düzenlendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Haziran 2022 Çarşamba - 11:10Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba - 11:54
Adalet ve İncilipınar parklarında dans gösterileri düzenlendi

Uluslararası Halk Dansları Festivali kapsamında Adalet ve İncilipınar Parkı'nda dans gösterileri düzenlendi.

Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilen Uluslararası Halk Dansları Festivali ikinci gün geride kaldı. İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı'nda düzenlenen gösterileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda vatandaş izledi.

Renkli kıyafetleriyle adeta görsel bir şölene dönüşen festival boyunca birçok güzelliğe şahitlik ettiklerini söyleyen Zolan, başka ülke ve şehirlerin kültürlerini karşılıklı tanıma ve öğrenme imkanı yaşadıklarını dile getirdi.

Zolan, konuşmasında, “Birbirimizi tanımamız gerekiyor. Farklılıklarımız tabii ki olacak, özümüzü koruyacağız. Herkes birbirine saygı duyacak ve güzellikleri paylaşarak çoğaltacağız. Denizli’mizi, ülkemizi daha ileriye götürmek, kardeşlik ve dostluk ruhunu bütünleştirmek için hep birlikte gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Festivalin gala gecesinin bugün saat 21.00’de Açıkhava Tiyatrosu'nda yapılacağı belirtildi. 30 Haziran Perşembe günü saat 20.30’da KYK Amfi Tiyatro, saat 21:00’de ise Adalet Parkı’nda düzenlenecek gösterilerle 16. Uluslararası Halk Dansları Festivali’nin sona ereceği kaydedildi.