Acıpayam yollarında asfaltlama çalışması – D20Haber
11.05.2025, Pazar
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Acıpayam yollarında asfaltlama çalışması

Acıpayam yollarında asfaltlama çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Eylül 2022 Salı - 13:57Güncelleme: 20 Eylül 2022 Salı - 13:57
Acıpayam yollarında asfaltlama çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesince, Acıpayam ilçesinde, altyapı çalışmalarının ardından asfaltalama gercekleştirildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ziyaretinde Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ile birlikte asfaltlama yapılan cadde ve sokakları gezdi.

Toplamda 3 kilometrelik 3 ayrı cadde için 6 bin ton sıcak asfalt döküldüğü söyleyen Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin dört bir tarafında ihtiyaç duyulan yatırımlara hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Acıpayam ilçesindeki ana caddelerde doğal gaz çalışmaları, elektrik hatlarının yer altına alınması ve su hatlarının değişmesi ile yol konforunun bozulduğunu belirten Zolan, “Acıpayam her geçen gün büyüyen bir ilçemiz. Acıpayam’da asfalt ve kaldırım çalışmalarımızı yaptık ve 3 caddemizi de tamamlayıp hizmete aldık. Kaldırımlarımızı düzenledik, yollarımızı sıcak asfaltla buluşturup trafiğe açtık. Acıpayam’a hayırlı olsun” dedi.

Haberin DevamıReklam




Acıpayam’a yakışan hizmetleri sürdüreceklerini ifade eden Zolan, “İnsanlarımızın daha sağlıklı ve daha konforlu bir ulaşım ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni ediyoruz. Acıpayam, kendi içinde bir sürü güzelliği barındırıyor. Biz Acıpayam ilçemize hizmet etmekten ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Acıpayam ve diğer ilçe ve tüm mahallelerimizde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek. Nerede neye ihtiyaç varsa hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.