Acıpayam Benlik Kanyonu yolunda asfalt çalışması – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Acıpayam Benlik Kanyonu yolunda asfalt çalışması

Acıpayam Benlik Kanyonu yolunda asfalt çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ağustos 2022 Perşembe - 12:06Güncelleme: 4 Ağustos 2022 Perşembe - 12:06
Acıpayam Benlik Kanyonu yolunda asfalt çalışması

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Benlik Kanyonu güzergahındaki 7 kilometrelik alanda asfaltlama çalışmasının başladığını belirtti.

Acıpayam ilçesine giden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, mahalle muhtarları ve beraberindekiler eşlik etti.

İlk olarak Akalan Mahallesi’ne giden Zolan, burada üreticilerle bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi. Ardından Kelekçi Mahallesi’ne giden Zolan, Kelekçi Gençlik Spor Kulübü’nün alt yapı futbol takımında oynayan çocuklarla buluştu. Zolan, burada yaptığı konuşmada Kelekçi Mahallesi’nde halı saha inşa edeceklerini kaydetti.

 

KANYON YOLUNA ASFALT

İlçenin turizm merkezlerinden olan Acıpayam Benlik Kanyonu’nu içine alan 7 km’lik Benlik-Olukbaşı Mahallesi arasındaki güzergahta başlatılan asfaltlama çalışmalarını inceleyen Zolan, “Ne söz verdiysek yerine getirdik. Elimizden geleni yapıyoruz, yapmada da devam edeceğiz. Amacımız görevde kaldığımız sürece şehrimize eser bırakmak. Verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KONFORLU VE GÜVENLİ SEYAHAT EDİLEBİLECEK”

Bölgenin vatandaşlar tarafından yoğun bir talep gördüğünü söyleyen Zolan, Acıpayam Kanyonu yolunun çok dar ve sıkıntılı olduğunu aktardı. Zolan, “Bu sorunu çözebilmek için Kelekçi Mahallemizden gelen Benlik ve Olukbaşı mahallerimizi de kapsayan kanyon yolunu asfaltlıyoruz. İnsanlarımız artık Acıpayam Kanyonu’na konforlu ve güvenli seyahat edebilecek” diye konuştu.

“EKONOMİNİN HAREKETLENMESİ SAĞLANACAK”

Şehrin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını dile getiren Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İnşallah bu çalışmalar insanlarımızı mutlu eder, yolumuzu sağlıklı kazasız bekasız kullanmak nasip olur. Biz ilçelerimizde, şehrimizde güçbirliği ile güzellikler ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Artık Acıpayam Kanyonu’na gelen misafirlerimiz buraya çok daha rahat ulaşacak. Ulaşımın kolaylaşması ile bölgemiz birçok imkana kavuşacak. Misafirlerimiz burada hem doğal bir güzellikle buluşacak hem de köylülerimizin yaptığı doğal ürünlere kavuşma imkanı bulacak. Burada ekonominin hareketlenmesi sağlanacak. Hayırlı uğurlu olsun.”