4. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı

4. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Kasım 2018 Cuma - 11:37Güncelleme: 16 Kasım 2018 Cuma - 13:38
4. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

Denizli'nin değerlerini fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirerek, kentin tanıtımına ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı.

Amatör ve profesyonel fotoğrafçıların yoğun ilgi gösterdiği yarışmaya gönderilen 4 bin 500 dolayında fotoğrafta, Denizli il sınırları içindeki parklar, antik kentler, göller ile Denizli’nin eski meslekleri ve kent merkezindeki yaşam anlatıldı. "Denizli’nin Parkları" dalında Yusuf Dündar, "Denizli’nin Gölleri” dalında Ali Dere, "Denizli’nin Antik Kentleri" dalında Ümmü Kandilcioğlu , “Denizli’de Kent Merkezinde Yaşam” dalında Ali Osman Çoşkun ve “Denizli’nin Eski Meslekleri” dalında ise Ümmü Kandilcioğlu ilk sırayı aldı.

149 ESER ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Denizli Büyükşehir Belediyesi 4. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda 4 bin 500 çalışma arasından 149 eser ödüle layık görülürken, yarışmanın sonuçları www.denizli.bel.tr adresinden yayınlandı. Yarışmanın her bir kategorisi için ayrı ayrı olmak üzere birincisine 4 bin TL, ikincisine 3 bin TL, üçüncüsüne ise 2 bin TL ödül verilecek. Mansiyon ödülüne layık görülen 4 eser sahibine 500'er TL, sergilemeye değer bulunan eser sahiplerine de 250'şer TL ile ödüllendirilecek.

“DENİZLİ'DE YAŞAMI ANLATAN ESERLER”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yarışmaya katılan herkese teşekkür etti. Denizli'nin parkları, doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri ile kentsel yaşamı anlatan eserlerin çok değerli olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, "Denizlimizin bu güzelliklerini kayıt altına alarak anı yakalayan, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.