10 binler Ak Vadi Festivali’nde buluştu – D20Haber
11.05.2025, Pazar
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. 10 binler Ak Vadi Festivali’nde buluştu

10 binler Ak Vadi Festivali’nde buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Eylül 2017 Cumartesi - 14:14Güncelleme: 23 Eylül 2017 Cumartesi - 14:14
10 binler Ak Vadi Festivali’nde buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ak Vadi Festivali ilk gününde onbinleri ağırladı. Adı bir zamanlar "Bağırsak Deresi" olan Ak Vadi Parkı'nın nereden nereye geldiğini anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " İşte gözden ırak olan ama cennet haline gelen buraya sizleri davet ettik" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği Ak Vadi Festivali onbinleri buluşturdu. Ege’nin en büyük parkı Ak Vadi’de düzenlenen festival öğle saatlerinde başladı. Dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları, bando ve animasyon gösterilerinin yapıldığı festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikler çocuklar için kurulan ücretsiz dev oyun parkı ile başladı. Çok sayıda esnafın açtığı stantlardan alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar Hacivat-Karagöz oyunu, halk dansları ve bando gösterileri ile keyifli zaman geçirdi.

Festivalin ilk günkü konser programında ise sevilen grup Gripin sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla festivale renk katan Grup kendisini izlemeye gelenlere unutulmaz zaman geçirtti. Etkinlik ve programlarıyla 7’den 70’e her kesime hitap eden festival bugün ve yarın da devam edecek.

10 binler Ak Vadi Festivali’nde buluştu

Haberin DevamıReklam




“AK VADİ NEREDEN NEREYE GELDİ?”

Gecenin sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Vadi Festivali’ne güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Burası Ak Vadi. 13 yıl önce buranın adı Bağırsak Deresi’ydi. Burada Denizli’nin kanalizasyonu akardı. Çocuklar onun içinde oynardı. Zaman zaman çocukların boğulduğu olurdu. Etrafa pis kokular sarardı. Çok şükür o Bağırsak Deresi kapatıldı. Kanalizasyonla kapalı bir şekilde götürülüyor. Üstü de park haline getirildi. Ege’nin en büyük parkı ve spor alanı haline geldi. Sizlere de yakışan bu. Ak Vadi nereden nereye geldi. Bu çalışmalardan dolayı ben huzurlarınızda Sayın Bakanım ve önceki Belediye Başkanım Nihat Zeybekci Bey’e çok teşekkür ediyorum. Onun çok büyük emeği ve gayreti vardı. İşte gözden ırak olan ama cennet haline gelen buraya sizleri davet ettik. Burasını hep beraber görelim istedik. Bu festivalimiz her yıl güzelleşerek devam edecek” dedi.

10 binler Ak Vadi Festivali’nde buluştu

BUGÜN KORAY AVCI SAHNEDE OLACAK

Festivalin ikinci gününde ünlü sanatçı Koray Avcı sahne alacak. Ak Vadi Parkı’na ulaşım için bugün ve yarın 2 ayrı noktadan ücretsiz servis kaldırılıyor. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı ve Denizli Polis Evi karşısından kalkan servisler saat 13.00’den itibaren hizmet verecek.