Tavas’ta etkinliklere ev sahipliği yapacak gençlik merkezinde çalışmalar sürüyor – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. Tavas’ta etkinliklere ev sahipliği yapacak gençlik...

Tavas’ta etkinliklere ev sahipliği yapacak gençlik merkezinde çalışmalar sürüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Temmuz 2023 Perşembe - 13:22Güncelleme: 6 Temmuz 2023 Perşembe - 13:22
Tavas’ta etkinliklere ev sahipliği yapacak gençlik merkezinde çalışmalar sürüyor

Tavas Belediyesince bir süre önce yapımına başlanan gençlik merkezindeki çalışmalar sürerken, Başkan Hüseyin İnamlık, “Gençlerimize eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.

Tavas Belediyesi tarafından gençlere yönelik hayata geçirilen gençlik merkezindeki yapım çalışmaları devam ediyor. Merkezde 250 kişilik bir sinema salonu, 300 kişilik bir konferans salonu, eğitim çalışmalarının gerçekleştirileceği öğrenci dersliklerinin yer alacağı belirtilirken, çeşitli etkinlikler ve gösterimler için gençlere modern bir mekan sağlanacağı kaydedildi.

Merkez ile birlikte ilçede yaşayan gençlerin sosyal etkileşimlerini arttırmayı, eğitim ve kültür alanlarında yeteneklerini geliştirmeyi hedeflendiği bildirildi.

Konuyla ilgili konuşan Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, merkezin tamamlanmasıyla ilçedeki gençlerin sosyal ve kültürel etkinlikler için kaliteli bir alan bulma imkanına kavuşacaklarını dile getirdi.

Gençlik merkezi inşaatının özveriyle sürdürüldüğü ifade eden İnamlık, şunları söyledi:

“Tavas Belediyesi olarak gençlerimizin yanında olmayı ve onlara en iyi hizmetleri sunmayı önemsiyoruz. Gençlik Merkezi projemizin inşaatı büyük bir özveriyle sürdürüldü ve sona yaklaştık. Merkezimizdeki sinema salonu ve konferans salonuyla gençlerimize eğlenceli ve öğretici deneyimler yaşatmayı hedefliyoruz. Amacımız, gençlerimizin sosyal ve kültürel hayatlarını zenginleştirmek ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır.”

İlçe sakinleri ise söz konusu projeden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.