İnamlık, ekibiyle birlikte sahada – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. İnamlık, ekibiyle birlikte sahada

İnamlık, ekibiyle birlikte sahada

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Şubat 2024 Pazartesi - 19:24Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi - 19:25
İnamlık, ekibiyle birlikte sahada

Tavas’ın AK Partili Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, seçim çalışmalarını sürdürürken, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren, ev ve esnaf ziyaretlerine yoğun bir tempoyla devam eden Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilatıyla birlikte vatandaşlarla buluşarak sorunları dinledi, yeni projelerini paylaştı.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA

İnamlık, AK Parti Tavas İlçe Teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaf ile tek tek tokalaşan, hayırlı işler dileyen İnamlık’ın samimi ve çözüm odaklı yaklaşımı takdirle karşılandı.

İNAMLIK: BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Hizmet konusunda gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan İnamlık, “Esnafımızı ziyaret ederek, istek ve taleplerini dinliyoruz. Hemşehrilerimizin yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz ve hizmetlerimizi daha büyük bir şevkle yapıyoruz. Yaptığımız hizmetler neticesinde gittiğimiz her yerde vatandaşların güler yüzü ile karşılaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Çalışmalarımızı en iyi şekilde ve en ince detayına kadar yaparak, Tavasımızın değerine değer katıyor, daha da ileriye gitmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızla aramızda büyük bir sevgi bağı var. AK Parti Tavas ailesi olarak birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Kazanan Tavas, kazanan halk olacak“ dedi.