İnamlık: Nikfer Sanayi Sitesi ve üstyapısı yenilenecek – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. İnamlık: Nikfer Sanayi Sitesi ve üstyapısı...

İnamlık: Nikfer Sanayi Sitesi ve üstyapısı yenilenecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2024 Pazartesi - 12:46Güncelleme: 4 Mart 2024 Pazartesi - 12:46
İnamlık: Nikfer Sanayi Sitesi ve üstyapısı yenilenecek

Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın başkan adayı Hüseyin İnamlık, Nikfer Sanayi Sitesi ve üst yapısının yenileneceğini, böylece mahalle sakinlerinin önemli bir talebinin karşılanmış olacağını belirtti.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, seçim çalışmalarına yoğun tempoyla devam ediyor. Görev süresi boyunca mahalleleri sürekli ziyaret eden İnamlık, bu kez de seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunuyor. sokak sokak gezip vatandaşlarla buluşan İnamlık, kendisine iletilen talepleri dinliyor.

 

İnamlık ve ekibi, son olarak Nikfer Mahallesi Pazar Yeri esnafını ziyaret etti. Esnafla ve vatandaşlarla sıcak bir diyalog kuran İnamlık, gösterilen ilgiden ve verilen olumlu tepkilerden memnun.

Başkan adayı İnamlık, yaptığı açıklamada, “Halkımızın beklentileri doğrultusunda projelerimizi şekillendiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak hayata geçireceğimiz projelerle, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Nikfer Sanayi sitesi ve üstyapısı yenileme projemizle mahallemizin önemli bir talebini de çözmüş olacağız. Esnaflarımızın dün olduğu gibi bugün de her zaman yanlarındayız. Sizlerin destekleri ile Tavas'ı daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Her zaman vatandaştan gelen talebi karşılamaya öncelik verdiklerini vurgulayan İnamlık, “İlçemizin ekonomisine katkıda bulunan esnaflarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Kıymetli esnaflarımızın kazançlarının bereketli olmasını diliyor, güler yüzlü ve samimi sohbetlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.