İnamlık, Kızılcabölük’te vatandaşlar buluştu, projelerini anlattı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. İnamlık, Kızılcabölük’te vatandaşlar buluştu, projelerini anlattı

İnamlık, Kızılcabölük’te vatandaşlar buluştu, projelerini anlattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2024 Cuma - 10:03Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma - 10:33
İnamlık, Kızılcabölük’te vatandaşlar buluştu, projelerini anlattı

Cumhur İttifakı’nın Tavas Belediye Başkan Adayı AK Partili Hüseyin İnamlık, seçim çalışmalarına devam ederken, Kızılcabölük Mahallesi’ni ziyaret ederek projelerini anlattı, talepleri dinledi.

Seçim çalışmalarına sahada yoğun bir şekilde devam eden Tavas’ın AK Partili Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

Vatandaşlarla bir araya gelen İnamlık, “’Bugüne kadar hemşehrilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda Kızılcabölük Mahallemizi birçok hizmetle buluşturarak, vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduk” dedi.

Esnaf ve vatandaşlarla yaptıkları istişarelerin önemli olduğunu kaydeden İnamlık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Cazibesi ve marka değeri her geçen gün artan ilçemizi yönetirken esnaflarımız ve vatandaşlarımızla yaptığımız istişareleri çok kıymetli buluyoruz. Ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi tek tek hemşehrilerimizle paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz.

Hep birlikte el ele vererek daha güzel ve yaşanabilir Tavas için gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Şehir ekonomisinin bel kemiği olan esnafımız bizim için çok değerli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”