İnamlık: İftarlarımız vesilesiyle mahalle kültürünü yaşattık – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. İnamlık: İftarlarımız vesilesiyle mahalle kültürünü yaşattık

İnamlık: İftarlarımız vesilesiyle mahalle kültürünü yaşattık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Nisan 2023 Perşembe - 13:42Güncelleme: 20 Nisan 2023 Perşembe - 13:42
İnamlık: İftarlarımız vesilesiyle mahalle kültürünü yaşattık

İlçeye bağlı mahallelerde iftar sofraları kurduklarını dile getiren Hüseyin İnamlık, “Mahallelerimizde yaptığımız iftarlarımız vesilesi ile mahalle kültürünü yaşatmış olup, halkımızla hemhal olduk” dedi.

Tavas Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca ilçeye bağlı mahallelerde iftar programları düzenlendi. Vatandaşlar toplu iftar programları sayesinde bir araya gelirken, Tavas Belediye Bşkanı Hüseyin İnamlık, kurulan iftar sofralarını vatandaşlarla paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Ramazan ayında hemşehrileriyle aynı sofraları paylaştıklarını dile getiren İnamlık, “Paylaşmayı, dayanışmayı ve gönülden hasbihal etmenin mutluluğunu yaşadığımız, birlik ve beraberliğin sembolü olan Ramazan ayında gönül sofralarımızı her gün hemşehrilerimizle paylaştık. Mahallelerimizde yaptığımız iftarlarımız vesilesi ile mahalle kültürünü yaşatmış olup, halkımızla hemhal olduk” dedi.

İnamlık, “Ramazan ayının birliğimize, kardeşliğimize, hemşehrilik bilincinin artmasına vesile olmasını temenni ediyor, tuttuğumuz oruçların, yaptığımız duaların,yapılan hayırların kabul olmasını diliyorum”diye konuştu.