İnamlık, Deniz Tekstil çalışanlarını ziyaret etti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. İnamlık, Deniz Tekstil çalışanlarını ziyaret etti

İnamlık, Deniz Tekstil çalışanlarını ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Mart 2024 Çarşamba - 13:13Güncelleme: 6 Mart 2024 Çarşamba - 13:13
İnamlık, Deniz Tekstil çalışanlarını ziyaret etti

Tavas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin İnamlık, ilçe ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayan Deniz Tekstil’i ziyaret ederek, çalışanlar ile bir araya geldi.

 

Denizli Organize Sanayi Bölgesinin yanı sıra Tavas’ta da faaliyet gösteren Deniz Tekstil, ilçe ekonomisine ve istihdamına katkı bulunmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte işletmeyi ziyaret eden Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, tesisin ilçe için taşıdığı öneme dikkati çekti.

Çalışanları selamlayan İnamlık, “Deniz Tekstil, İlçemize kazandırdığım en büyük yatırımlardan biri. Belediyemizin çabasıyla hayata geçirdiğimiz bu işletme, hem istihdam hem de ekonomik büyüme açısından kritik bir rol üstleniyor. İlçemizin gelişmesi, kalkınması ve vatandaşlarımızın refah seviyesinin yükselmesi adına hemşehrilerimizden aldığımız destekle hizmetlerimiz artarak devam edecek. Yeni dönemde vatandaşlarımız için yeni iş olanaklarını sağlayan projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Tavasımızı her alanda ileriye taşımak, yaptığımız hizmetlerle birlikte hemşehrilerimizin yüzlerini güldürüp hayır dualarını almak bizim için çok değerli” dedi.

Çalışanlarla sohbet edip, isteklerini de dinleyen Başkan İnamlık, "Emek veren herkese minnettarız. Bu heyecanla Tavas'ı daha da ileriye taşımak için sizlerin destekleri ile hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.