MHP il yönetiminden İnamlık’a ziyaret – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. TAVAS
  8. /
  9. MHP il yönetiminden İnamlık’a ziyaret

MHP il yönetiminden İnamlık’a ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ocak 2023 Perşembe - 10:44Güncelleme: 12 Ocak 2023 Perşembe - 10:44
MHP il yönetiminden İnamlık’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ı ziyaret etti.

Tavas Belediyesinde gerçekleşen ziyarete Başkan Hüseyin İnamlık, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tavas’ta birlikte çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Yılmaz, “Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, 2023 yılı Cumhur İttifakımızın zafer yılı olacak. Türkiye Yüzyılının inşasında Tavas ilçemizde hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim utandırmasın, hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” dedi.

“Cumhur İttifakı çatısı altında Tavasımızda güzel işler yapıldı” diyen İnamlık, konuşmasında şunları söyledi.

“Cumhur İttifakı kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin sembolüdür. Gönül Belediyeciliği ile Türkiye Yüzyılında milletimizden aldığımız güçle hep birlikte ilk gün ki aynı heyecan, azim ve kararlılıkla Tavasımızda hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim memleketimize, milletimize birlik ve beraberlik içerisinde en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin.”