Yukarışamlı Mahallesi’nin yolları kilit parke taşıyla kaplandı – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Yukarışamlı Mahallesi’nin yolları kilit parke taşıyla...

Yukarışamlı Mahallesi’nin yolları kilit parke taşıyla kaplandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Mart 2021 Pazar - 14:07Güncelleme: 21 Mart 2021 Pazar - 14:07
Yukarışamlı Mahallesi’nin yolları kilit parke taşıyla kaplandı

Pamukkale Belediyesince, Yukarışamlı Mahallesi’nde bir süre önce başlatılan yolların kilit parke taşıyla kaplanması çalışması tamamlandı.

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri. Yukarışamlı Mahallesi’nde 8 bin 500 metrekare alana beton kilit parke taşı döşeyerek, mahallenin sokaklarını yeni bir görünüme kavuşturdu. Yukarışamlı Mahallesi Muhtarı  Hüseyin Efe, kış aylarında çizmeyle sokağa çıkmak zorunda kaldıklarını, yapılan çalışmayla bu sorundan kurtulduklarını ifade etti. Mahalle sakinlerinden İbrahim Erki ve Ahmet Gönen ise yapılan çalışmalardan memnun olduklarını, bu nedenle de Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ettiklerini belirtti.

“SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ”

Pamukkale’nin 61 mahallesinde yaşayan tüm vatandaşların neye ihtiyaçları olduğunu tespit ederek planlama yaptıklarını aktaran Örki, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. 23 mahallemizde başlattığımız kilit parke taşı döşeme atağında Yukarışamlı Mahallemizi de tozdan, çamurdan kurtardık. Yukarışamlı Mahalle Buluşması’nda halkımız bizden bu talepte bulundu. Biz derhal yerine getirdik. Kilit parke taşı döşeyeceğiz dedik. Onu da bitirdik. Mahallemizin tamamına kilit parke döşemesini tamamladık. Yukarışamlı’ya Köy Konağı yapacağız dedik. Toplam 500 metrekarelik alanda 120 metrekare kapalı alana sahip, tek katlı olarak planlanan Yukarışamlı Mahalle Konağı’mızın inşaatında sona yaklaştık. Çalışmalarımız hayırlı olsun” dedi.

BUGÜNE KADAR PARKE TAŞI DÖŞENEN MAHALLELER

Pamukkale Belediyesi tarafından başlatılan ve 23 mahalleyi kapsayan beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarında  bugüne kadar Akdere, Güzelköy, Kale, Akhan, Güzelpınar, Eldenizli, Uzunpınar, Pınarkent, Belenardıç, Küçükdere, Akçapınar, Karakurt, Haytabey, Eymir, Kurtluca, Kavakbaşı mahallerinde binlerce metrekare beton kilit parke taşı döşendiği kaydedildi.