Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları başladı – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları başladı

Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mayıs 2018 Cuma - 21:37Güncelleme: 4 Mayıs 2018 Cuma - 21:37
Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları başladı

Pamukkale Belediyesi’nce, turizm beldesi beyaz cennetin daha geniş kitlelere tanıtılması ve halkın sporla buluşturulması amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları, kortej yürüyüşü ve Sinan Akçıl konseriyle başladı.

KYK Amfi Parkı’ndan başlayan ve Pamukkale Üniversitesi Açık tenis Kortu’nda tamamlanan kortej yürüyüşüne Vali Hasan Karahan, AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oda başkanları, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Meşaleler ile gerçekleşen kortej yürüyüşünde dev Türk bayrağı taşındı.

GÜRLESİN: PAMUKKALE MARKA

Pamukkale’nin bir marka olduğunu, sporla farkındalık yaratarak ilçeyi yurt içi ve yurt dışında daha çok bilinir hale getirmek istediklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, spor oyunlarını uluslararası boyuta taşıdıklarını, her zaman spora destek verdiklerini ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.

ZOLAN: SPOR HAYATIN TA KENDİSİDİR

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale’nin benzeri olmayan bir yer olduğunu, buranın tanıtımı için çalışıldığını ifade ederek, “Sporla tanıtım bunun bir parçası. Spor hayatın ta kendisidir. İstiyoruz ki her çocuğumuz, her gencimiz sporla ilgilensin. Sporu seyreden değil yapan olalım” dedi.

TİN: GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATALIYOR

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Denizli’den eğitimden kültüre, spordan sağlığa güzel şeylere imza atıldığını, Pamukkale Belediyesi’nin de halkı sporla buluşturmak üzere bu spor organizasyonunu düzenlediğini ifade etti.

KARAHAN: DENİZLİ ÖRNEK BİR ŞEHİR

Vali Hasan Karahan, Denizli’nin önemli bir şehir olduğunu, müteşebbis gücün heyecan verdiğini, yapılan çalışmalarla daha yaşanılır bir Denizli’ye ulaşılacağını kaydetti.

PANEL VE KONSER

Konuşmaların ardından sporun ele alındığı bir panel gerçekleştirildi. Panelin açılışında konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sporun gençlerle buluşması gerektiğini, bu tür organizasyonların spor ile vatandaşların buluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Bugünün programı sanatçı Sinan Akçıl’ın verdiği konserle sona erdi. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları 6 Mayıs Pazar günü sona erecek.