Şampiyon güreşçi Beytullah Sarı’dan Örki’ye ziyaret – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Şampiyon güreşçi Beytullah Sarı’dan Örki’ye ziyaret

Şampiyon güreşçi Beytullah Sarı’dan Örki’ye ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Temmuz 2022 Çarşamba - 15:41Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe - 13:35
Şampiyon güreşçi Beytullah Sarı’dan Örki’ye ziyaret

Pamukkale Belediyesporlu güreşçi Beytullah Sarı, Başkan Avni Örki’yi ziyaret etti.

Ziyarette Beytullah Sarı’ya, antrenörü Yusuf Alver ve yöneticilerden oluşan heyet eşlik etti. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Belediyespor’un genç pehlivanı Beytullah Sarı ile antrenörü Yusuf Alver’in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Güreşten Denizli’ye 40 yıldır şampiyonluk gelmediğini kaydeden Örki,“Pamukkale Belediyesporumuzun pehlivanı daha 14 yaşında ve bizlere büyük bir gurur yaşattı. Tozkoparan boyunda er meydanından altın madalya ile döndü. Sezon başından bu yana tüm güreş müsabakalarından birincilikle dönüyordu. Kırkpınar’daki başarısı bizleri aslında şaşırtmadı. O kendisine inandı, biz de genç pehlivanımıza. Gençlerimizin böyle spor dallarında aldıkları başarılar bizleri hep mutlu ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza verdiğimiz desteğin böylesi güzel başarılara dönüştüğünü görmek gurur verici. Beytullah Sarı’ya ve diğer tüm sporcularımıza desteğimiz devam edecek. Tüm sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başarılı sonuçlar almayı sürdürmek adına çalışmaya devam edeceğini dile getiren Sarı, hedefinin Türkiye ve Avrupa şampiyonluklarını kazanmak olduğunu belirtti. Antrenör Alver ise, desteklerinden ötürü Örki’ye teşekkür etti.