Pınarkent’in yolları kilit parke taşıyla kaplanıyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pınarkent’in yolları kilit parke taşıyla kaplanıyor

Pınarkent’in yolları kilit parke taşıyla kaplanıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Eylül 2020 Cumartesi - 14:59Güncelleme: 19 Eylül 2020 Cumartesi - 14:59
Pınarkent’in yolları kilit parke taşıyla kaplanıyor

Pamukkale Belediyesi, Pınarkent Mahallesi’nin yollarında kilit parke taşı kaplama çalışması başlattı.

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, nüfusu yaklaşık 7 bin olan Pınarkent’te kilit parke taşı döşeme işlemine başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de Pınarkent’e giderek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Pamukkale Belediyesinin çalışmalarıyla bugüne kadar Akdere, Güzelköy, Kale, Akhan, Güzelpınar ve Eldenizli mahallelerinin yolları kilit parke taşıyla kaplandı

“PAMUKKALE DAHA GÜZEL OLACAK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin 61 mahallesine da öncelikle hangi hizmet gerekiyorsa yapıldığını ifade ederek, “İlçemizin 23 mahallesinde beton kilit parke taşı ihtiyacı vardı. Biz de bu konuda gerekli işlemleri yaparak yıl sonuna kadar 23 mahallemizi beton kilit parke taşı ile güzelleştirmek için çalışmalara başladık. Bu güne kadar Akdere, Güzelköy, Kale, Akhan, Güzelpınar ve Eldenizli mahallelerimizi yeni görünümüne kavuşturduk. Şimdi de Pınarkent mahallemizde beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarımıza başladık. Geriye kalan diğer mahallelerimizde de çalışmalarımızı kademeli bir şekilde yıl sonuna kadar bitireceğiz. Bizim yaptığımız tüm çalışmalar Pamukkale’de yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğunu sağlamak için. Tek derdimiz ise Pamukkale’nin daha güzel olmasını temin etmek” dedi.