Pamukkale’nin iki mahallesinde üst yapı çalışmalarında son gelindi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’nin iki mahallesinde üst yapı...

Pamukkale’nin iki mahallesinde üst yapı çalışmalarında son gelindi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Eylül 2021 Perşembe - 12:29Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe - 12:35
Pamukkale’nin  iki mahallesinde üst yapı çalışmalarında son gelindi

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında, Fatih ve Deliktaş mahallelerini kapsayan ilk etabın tamamlandığını açıkladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Deliktaş Mahallesi’ne giderek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşçilerle sohbet eden Örki, iş makinesi kullanarak asfalt dökümüne katıldı. Yaklaşık 30 bin nüfuslu Fatih ve Deliktaş mahallesinden oluşan ilk etap çalışmaları planlanandan önce tamamlandığını kaydeden Örki, “Bu iki mahallede toplam 63 sokakta, 155 bin 500 m2 beton parke yol alanında, 34 bin 185 metre beton bordür çalışması ile 580 metre uzunluğundaki 5 bin 300 m2 alana 650 ton asfalt kullanıldı” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Çalışmaları takip eden Deliktaş Mahallesi Muhtarı Kadir Karaçolak, “17 Nisan’da başlayan üst yapı çalışmalarımız 5,5 ay gibi bir zamanda tamamlandı. Bugün itibariyle en büyük sokağımıza asfalt döküyoruz. Emeği geçen Başkanımız Sayın Avni Örki başta olmak üzere bütün çalışanlara teşekkür ederim” diye konuştu. Mahalle sakinleri de çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

“SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK

Üst yapı konusunda hızlı olmak için söz verdiklerini ve bunu tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Örki, “Büyükşehir Belediyemiz alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra biz hemen üst yapıya geçiyoruz. Bu konuda iddialıyız. Yaklaşık 30 bin vatandaşımızın yaşadığı Fatih ve Deliktaş’taki çalışmalarımızın tamamlanması 2022 yılının Şubat ayını bulması bekleniyordu. Ancak biz beklenenden önce çalışmaları tamamlayıp bu iki mahallemizdeki yaklaşık 70 sokağı halkımıza yakışır hale getirdik” diye konuştu. Bazı sokaklarda küçük düzeltmeler yapılacağını aktaran Örki, “Tüm sokaklarımız vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuş olacak. Bu çalışmalardan sonra iki büyük mahallemizde yaşayan bütün vatandaşlarımız gayet keyifli, güzel, muhteşem sokaklara kavuşmuş olacaklar. Üst yapı çalışmalarımız tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” değerlendirmesinde bulundu.