Pamukkale’deki okullarda bakım, onarım ve yenileme çalışması – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’deki okullarda bakım, onarım ve yenileme...

Pamukkale’deki okullarda bakım, onarım ve yenileme çalışması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Ekim 2021 Salı - 15:03Güncelleme: 26 Ekim 2021 Salı - 15:03
Pamukkale’deki okullarda bakım, onarım ve yenileme çalışması

Pamukkale Belediyesince, ilçede bulunan Pınarkent İlkokulu ve Anaokulu, Saadet Erikoğlu İlkokulu, Akköy Anadolu Lisesi ve Pamukkale Anaokulu’nda peyzaj, bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirildi.

Eğitime destek çalışmaları kapsamında projelerini sürdüren Pamukkale Belediyesi, ilçede yer alan ilk ve orta dereceli okullar ile liselerin eksikliklerini teker teker belirledi. Ardından peyzaj, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı.

OKULLARDA BAKIM, ONARIM VE PERZAJ ÇALIŞMALARI

Bu çerçevede Pınarkent İlkokulu ve anaokulunun dış cephe sıvası ile okul binasının hem iç hem dış boyası yapıldı. Mehmetçik Mahallesi’nde bulunan Saadet Erikoğlu İlkokulu’na 200 m2’lik alanda içerisinde tuvalet, soyunma odası, çok amaçlı salon bulunan tek katlı bina yapılırken, Akköy Anadolu Lisesi’nde ise bir süre önce başlanana soyunma odası, kütüphane ve kantin inşasında sona gelindi.
Ayrıca, peyzaj ve çevre düzenlemesi kapsamsında Pamukkale Anaokulu’nun bahçesine kış bitkileri dikildi.

“GELEN TALEPLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Pamukkale Belediyesi Muhammet Serter İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nda çalışmaların sürdüğünü belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, okullardan gelen talepleri değerlendirdiklerini ifade etti. Örki, şunları söyledi:

“Eğitim bizim olmazsa olmazımız. İlçemize 24 derslikli ve 2 okulun faaliyet göstereceği okulumuzun binasının inşaatında sona yaklaşmak üzereyiz. Diğer okullarımızda da yenileme çalışmalarımızla birlikte, okullarımızın talepleri doğrultusunda ek binalar da inşa ediyoruz. Pınarkent İlkokulu ve Anaokulu, Saadet Erikoğlu İlkokulu ve Akköy Anadolu Lisesi’ne ihtiyaç olan çalışmalar yapıldı. Okullarımızdan gelen taleplerimizi değerlendirmeye devam ediyoruz. Tek derdimiz çocuklarımız ve onların iyi bir eğitim alması. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızın eğitimine özen gösterirken, ilçenin yerel yönetimi olarak bizlerde okullarımızda hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin okullarında eksiklik, aksaklık yaşamaması. Eğitim alanındaki tüm çabamız iyi bir gelecek için.”