Pamukkale’de yaz spor kursları 2. etap başvuruları başladı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de yaz spor kursları 2. etap...

Pamukkale’de yaz spor kursları 2. etap başvuruları başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Haziran 2022 Salı - 15:37Güncelleme: 28 Haziran 2022 Salı - 15:37
Pamukkale’de yaz spor kursları 2. etap başvuruları başladı

Pamukkale Belediyesinin düzenleyeceği yaz spor kurslarının ikinci etabı için başvuruların başladığı bildirildi.

Pamukkaleli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği yaz spor kurslarının ikinci etap başvurularının tamamlanmasının ardından kurslar 4 Temmuz’da başlayacak.

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen spor kurslarının ikinci etabında katılımcılara boks, cimnastik, futbol, güreş, halter, karate, masa tenisi, judo, okçuluk (geleneksel-klasik), taekwondo, voleybol, dart, tenis, kıck-boks, platess (kadınlara), robotik kodlama dallarında verilecek. Otizmli bireyler için de engelli kursu düzenlenecek.

Başvurular, www.pamukkale.bel.tr web sitesi üzerinden ve Pamukkale Belediyesinin sosyal medya hesaplarında bulunan ilgili linklere tıklayarak yapılabilecek.

Yaz spor kursların birinci etabında ise atletizm, aikido, badminton, basketbol, boks, jimnastik, eskrim, futbol, güreş, halter, karate, masa tenisi, judo, okçuluk (geleneksel-klasik), taekwondo, voleybol, dart, tenis, kick-boks branşlarında kurslar veriliyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlerin spora yönelmesini her zaman destekleyeceklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da geçtiğimiz akşam ulusa seslenişinde gençlerimize verdiği müjdeli haberlerden birisiydi Yaz Spor Okulları. Pamukkale Belediyesi olarak, okulların tatil olması ile birlikte gençlerimizin yaz aylarını verimli şekilde geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla yaz spor kursları düzenliyoruz. Bu kurslarımızı Pamukkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün işbirliğiyle yürütüyoruz. Pamukkale’de Yaz Spor Kursları başlığı altında hayata geçirdiğimiz yaz kurslarımıza tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz” dedi.