Liseli gençlerden müzik ziyafeti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Liseli gençlerden müzik ziyafeti

Liseli gençlerden müzik ziyafeti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Mayıs 2022 Çarşamba - 11:30Güncelleme: 25 Mayıs 2022 Çarşamba - 14:32
Liseli gençlerden müzik ziyafeti

Pamukkale Belediyesi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi tarafından 11. Ulusal Popüler Müzik Festivali düzenlendi.

Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşen festivalde, Naile Mehmet Ali Uyanık Anadolu Lisesi, Mustafa Kaynak Anadolu Lisesi, Pınar Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi, Özel Denizli Sınav Anadolu Lisesi, Erbakır Fen Lisesi, Kazım Kaynak Anadolu Lisesi, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi, Lütfi Ege Lisesi, Akem Lisesi’ndeki öğrencilerin oluşturduğu gruplar sahne aldı.

Gecede konuşma yapan Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Okul Müdürü Abdullah Şen, festivalin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlendiğini dile getirerek, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür etti.

Örki ise konuşmasında, gençlerin enerjisinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Örki, “Gözlerinizde 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkan ve bağımsızlık meşalesi yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığının yansımasını görüyorum. Biz Pamukkale Belediyesi olarak tüm liselerimizin yaptığı ve yapacağı her türlü etkinlikte yol arkadaşı olarak yanınızda olacağız. Gelecek yıl yapılacak olan festivale desteğimizin sözünü şimdiden veriyorum. Tüm gençlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şen, Örki’ye çiçek ve teşekkür plaketi verdi.