Pamukkale’de gençler 19 Mayıs etkinliklerinde ter döktü – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de gençler 19 Mayıs etkinliklerinde ter...

Pamukkale’de gençler 19 Mayıs etkinliklerinde ter döktü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mayıs 2021 Salı - 18:21Güncelleme: 18 Mayıs 2021 Salı - 18:21
Pamukkale’de gençler 19 Mayıs etkinliklerinde ter döktü

Pamukkale Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel gençlere yönelik yarışmalar düzenlendi.

“Gençler Yarışarak Eğleniyor” organize edilen etkinlikler Siteler Mahallesi Kuruçay pazaryeri, Kuşpınar pazaryeri, Fatih kapalı pazaryeri, Aktepe Akvadi Parkı, Kınıklı Mahallesi AKUT Park, Pamukkale Kocaçukur Tesisleri ve Zümrüt Mahalle muhtarlığı parkında gençler için çeşitli dallarda yarışmaların düzenlendiği stantlar hazırlandı. Şut ve basket yarışmasının yanı sıra barfiks, ip atlama, dart ve hemsball dallarında yapılan yarışmalar sonunda her branşta ilk 10’a giren gençler 19 Mayıs 2021 tarihinde saat 17.00’de Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde düzenlenecek olan final grubunda mücadele edecek. Finallerde dereceye girecek olan katılımcılara çeşitli hediyeler verileceği kaydedildi. Coronavirüs önlemleri kapsamında malzemeler her yarışmacı için tek tek dezenfekte edildi.

 

Etkinlik alanlarını ziyaret ederek gençlerle bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlerin bayramlarını kutlayarak dart atışı, basketbol ve futbolda yarışmalarına katıldı. Etkinliğe katılan gençler ise Pamukkale Belediyesi’ne 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri için teşekkür etti.

“GENÇLERİMİZ BİZİM HER ŞEYİMİZ”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın farklı yaşanmasını istediklerini ifade eden Örki, “Gençler bizim geleceğimiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlerimizearmağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde farklı yaşansın istedik. Coronavirüs önlemlerini alarak bir dizi etkinlikler düzenledik. Kademeli normalleşme dönemine denk gelmişken gençlerimizin bu 19 Mayıs’ı farklı kutlamasını istedik. Çeşitli dallarda yarışmaların yanı sıra iyi zaman geçirebilecekleri oyunlar da yer aldı. Etkinliğimize katılan tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Branşlarda ilk 10’a giren gençlerimizi 19 Mayıs günü belediyemizde düzenlenecek olan final müsabakalarında bir kez daha yarışma imkanı sağlayarak dereceye girenlere çeşitli ödüller vereceğiz. Bu vesile ile bir kez daha tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.