Pamukkale’de Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri

Pamukkale’de Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2022 Pazartesi - 15:57Güncelleme: 31 Ekim 2022 Pazartesi - 15:57
Pamukkale’de Cumhuriyet Bayramı spor etkinlikleri

Pamukkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ayak tenisi, futbol, masa tenisi ve dart turnuvaları düzenledi.

Pamukkale Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli spor branşlarında etkinlikler düzenledi. Kınıklı Stadı’ndaki “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ayak Tenisi Turnuvası”nda 23 takım mücadele etti. Kadınlar kategorisinde Horozkentspor-1 takımı birinci olurken, Horozkentspor-2 takımı ikinci ve PAÜ MRS Kramponlar takımı üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Denizli-1 takımı birinci, Üçyüz Gayrimekul ikinci ve Kartalgücü üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

 

DART TURNUVASI

Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’nde de 2 etkinlik gerçekleştirildi. “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Masa Tenisi ve Dart Turnuvası”nda birinciliği Saadet Aydınalın, ikinciliği Fatmagül Çelik, üçüncülüğü Sümeyye Acun ve Fatma Yılmaz kazandı.

Erkeklerde Harun Salih Turgut birinci, Mehmet Ali Tane ikinci, Cevdet Murat Özçelik üçüncü oldu.

MASA TENİSİ TURNUVASI

Aktepe Sosyal Tesisleri’ndeki bir diğer etkinlik masa tenisiydi. Turnuvada küçük erkekler, yıldız erkekler, genç erkekler, genç kadınlar, büyük erkekler ve büyük kadınlar kategorisinde heyecan yaşandı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi.

CUMHURİYET KUPASI FUTBOL TURNUVASI

Akköy Stadı’nda DA 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvada 8-9-10 ve 11 yaş grubu sporcular mücadele etti. 10 takımın yer aldığı 2011 yaş grubunda Çamlıkspor, Altınyıldız ikinci ve Orka Akademi üçüncü oldu.

2012 yaş grubunda 16 takım mücadele etti. Fenerbahçe şampiyonyuğu elde ederken, Altınordu ikinci ve Beşiktaş ise üçüncü sırada yer aldı.

15 takımın yer aldığı ve 2013 doğumluların sahaya çıktığı kategoride Fenerbahçe birinciliği, Altınordu ikinciliği ve Başakşehir üçüncülüğü kazandı.

5 takımın yer aldığı 2014 doğumlu sporcuların bulunduğu grupta Orka Akademi şampiyon, Altınyıldız ikinci Denizli Bereketli SK ise üçüncü olmayı başardı.

29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’nda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi.

PAMUKKALE BELEDİYESPORLU SPORCULAR MADALYALAR KAZANDI

Öte yandan Pamukkale Belediyesporlu sporcular çeşitli turnuvalarda boy gösterdi. “İller Arası 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Taekwondo Turnuvası” Sarayköy’de yapıldı. 400'e yakın sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada 57 kilogram minikler kategorisinde yarışan Pamukkale Belediyesporlu Nihan Çiçek 3.ncü olarak gümüş madalya kazandı.

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Kupası Güreş Müsabakaları”nda Pamukkale Belediyesporlu sporcular, toplamda 13 madalya kazanarak takım halinde 2.nci oldu. 26 kg’da Enes Kepenek, 30 kg'da Hakan Yiğit Bulut, 34 kg'da Eray Özcan ve 48 kg'da Semih Gün birinci olarak altın madalya kazandı. 30 kg'da Göktuğ Aziz, 38 kg'da Yahya Sönmez, 44 kg'da Ali Bakan, 52 kg'da Ali Rıza Akramanve 65 kg'da Osman Şimşek ikinci olurken, 30 kg’de Mustafa Yurt, 34 kg'da Hüseyin Umut Alver ve Cumhur Abay ve 52 kg'da Furkan Akhoy üçüncülüğü elde ettiler.