Pamukkale’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri

Pamukkale’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ekim 2021 Perşembe - 15:31Güncelleme: 28 Ekim 2021 Perşembe - 15:31
Pamukkale’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri

Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet’in 98. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet bayramı kutlamaları kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Kutlama programına göre, Çamlık Caddesi’nde yarın “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu fotoğraf sergisi açılacak.

RAKETLER CUMHURİYET İÇİN SALLANACAK

Pamukkale Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinden biri de tenis turnuvası olacak. Pamukkale Tenis Kulübü ve Sporting Akademi tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası”nın final karşılaşmaları ve ödül töreni yarın yapılacak.

VOSVOS FESTİVALİ YAPILACAK

Pamukkale Belediyesinin bir başka etkinliği ise, geçen yıl coronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan Vosvos Festivali olacak. “Pamukkale Belediyesi 3. Karahayıt Vosvos Cumhuriyet Kampı” 29-31 Ekim tarihleri arasında Karahayıt’ta gerçekleşecek.

İŞGALDEN CUMHURİYETE

Pamukkale Belediyesinin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri tiyatro gösterisi ile devam edecek. 30 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde, “İşgalden Cumhuriyete” adlı oyun sahnelenecek. Pamukkale Belediyesi personelinin oluşturduğu grup; tiyatro, müzik, şiirler ve halk oyunlarını kapsayan gösterisi ile işgalden Cumhuriyet’in ilanına kadar Denizli’de yaşananları izleyicilere aktaracak.