Pamukkale’de coronavirüs denetimleri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de coronavirüs denetimleri

Pamukkale’de coronavirüs denetimleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Eylül 2020 Cumartesi - 15:22Güncelleme: 12 Eylül 2020 Cumartesi - 15:22
Pamukkale’de coronavirüs denetimleri

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki iş yerlerinde coronavirüsle ilgili önlemlere uyulup uyulmadığını yapılan denetimlerle kontrol ediyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren kafe, kahvehane ve eğlence merkezleri gibi vatandaşların vakit geçirdikleri işletmeleri tek tek dolaşılarak coronavirüs salgınına karşı alınan önlemlere uyulup uyulmadığı kontrol ediyor. Maske, mesafe ve hijyen konularında iş yerlerinin ve vatandaşların uyması gereken kurallar hatırlatılarak, esnaf denetleniyor. Müzik yayını yasağı konusunda esnafa uyarılarda bulunuluyor. Denetimlerde işletmelerin ruhsat ve diğer belgelerinin kontrolü de sağlanıyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, coronavirüs salgınına karşı mücadelenin ve denetimlerin sıkı bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Koronavirüspandemisi süreci başladığı günden bu yana ilçe genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarımızın yanında vatandaşların toplu kullanım alanlarının denetimlerini de hiç ihmal etmedik. Coronavirüs salgını hala devam ediyor. Bu salgın tehlikesi tamamen bitene kadar sıkı denetimlerimiz ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Son zamanlarda ülke genelinde tekrar artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bizler yerel idareciler olarak vatandaşlarımızın sağlığını düşünmek zorundayız. Vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve hijyen konularına azami uymasını rica ediyoruz. İnşallah bu günleri de en kısa zamanda geride bırakacağız” dedi.