Pamukkale’de çocuk şenliği etkinleri devam ediyor – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de çocuk şenliği etkinleri devam ediyor

Pamukkale’de çocuk şenliği etkinleri devam ediyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ekim 2018 Perşembe - 15:55Güncelleme: 18 Ekim 2018 Perşembe - 15:55
Pamukkale’de çocuk şenliği etkinleri devam ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” adıyla düzenlediği etkinlikler devam ediyor.

Pamukkale Belediyesi’nin cuma ve cumartesi akşamları farklı mahallelerde kurduğu stantlarla çocukların farklı bir gün geçirmesi sağlanıyor. Bu kapsamda yarın akşam düzenlenecek şenlik, Karakurt Mahallesi Yukarı Mahalle Çocuk Parkı’nda gerçekleştirilecek. 20 Ekim cumartesi akşamı düzenlenecek şenliği adresi ise Karşıyaka Mahallesi Vakıfbank İlkokulu bahçesi olacak. Her iki mahallede de şenlikler saat 19.00’da başlayacak.

Çocukların farklı zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla çocuk oyun grupları, yüz boyama, çuval yarışı ve halat çekme yarışları yapılacak. Ayrıca palyaçoların eğlendirdiği çocuklara limonata, Osmanlı Macunu, pamuk şeker ikram edilirken, balon hediye edilecek.

“ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ”

Geleneksel hale gelen çocuk şenliklerinin devam ettiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemizde yaşayan ailelerin mutluluk kaynakları olan çocukları mutlu etmeyi görev edindik. Bize göre çocuklar mutluysa aileler mutlu olur. Aileler mutlu olursa toplum mutlu olur. Bu bakış açısıyla her hafta sonunda 2 farklı mahallede kurduğumuz stantlarda çocuklarımızla bir araya geliyoruz. Bu hafta sonunda ise Karakurt ve Karşıyaka mahallelerinde çocuk şenliği düzenleyeceğiz. Bu şenliklerimize tüm vatandaşlarımızı ve çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.