Pamukkale’de bayram öncesi denetimler – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de bayram öncesi denetimler

Pamukkale’de bayram öncesi denetimler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Temmuz 2022 Çarşamba - 13:30Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba - 13:30
Pamukkale’de bayram öncesi denetimler

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta Ekipleri, ilçede faaliyet gösteren kasap, tatlıcılar ile unlu mamul satışı yapan iş yerlerinde, hijyen ve gıda güvenliği denetimi gerçekleştirdi. Ekipler, kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uyguladı.

Pamukkale zabıtası, Kurban Bayramı öncesinde hayvancılık işletmelerinde doğrudan yapılan satışlar dışında, cadde ve sokak aralarında alım satımların yapılmaması için de denetimler gerçekleştirecek. Bayram süresince her türlü şikayet ve talepler, 444 9 220 ve 0 258 296 96 96 numaralı telefonlardan iletilebilecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede yaşayan vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu ifade ederek, “Zabıta ekiplerimiz rutin denetimlerinin yanında dini bayramlardan önce çalışmalarını yoğunlaştırıyor. İlçemizde unlu mamul başta olmak üzere halk sağlığını doğrudan etkileyen sektörlere dâhil olan iş yerleri sıkı denetimlerden geçiyor. Kurban Bayramı öncesi ekiplerimiz yoğun bir şekilde denetimlerine devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak halkımızın sağlığını önemseyen denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Bu vesile ile tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.