Pamukkale’de 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası yapıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale’de 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak...

Pamukkale’de 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ağustos 2021 Pazartesi - 16:13Güncelleme: 30 Ağustos 2021 Pazartesi - 18:40
Pamukkale’de 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası yapıldı

Pamukkale Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası düzenledi. 16 takımın katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar, Ayak Tenisi Türkiye Kupası’nda Denizli’yi temsil edecek.

Pamukkale Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına ayak tenisi turnuvası ile renk kattı. 16 takımın katıldığı turnuva çekişmeli geçti. Turnuvanın şampiyonluğunu Atletik Spor elde ederken, Cavidil Besyo ikinci, Bağbaşıspor üçüncü, Denizli Adliyespor dördüncü oldu.

DENİZLİ’Yİ TEMSİL EDECEKLER

Pamukkale Belediyesi 30 Ağustos Zafer Kupası Ayak Tenisi Turnuvası sonunda dereceye giren takımlar, Ayak Tenisi Türkiye Kupası’nda Denizli’yi temsil etme hakkı elde etti. Turnuvaya katılan sporcular turnuvadan memnun kaldıklarını dile getirerek, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'ye teşekkür etti. Turnuva sonunda birinci olan takım oyuncuları Mert Yeşiltepe, Ali Türk, Batuhan Cesur, Mert Güven, Barış Özdemir turnuvayı düzenleyen Pamukkale Belediyesinin Türkiye de çok fazla bilinmeyen Ayak Tenisi ‘ne destek verdiği için çok memnun olduklarını söyledi.

Ayak tenisi turnuvasına katılan Mahmut Candoğan, "Süper amatör liginde Demiryolu Gücü takımında oynuyorum. Buraya ayak tenisi turnuvası için geldik. Güzel bir etkinlikti. Avni Örki başkanımız spora ve sporcuya çok değer veriyor. Bu gibi birçok faaliyet düzenliyor, devam etmesini diliyor ve çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Ayak tenisi ilimizde yeni yapılmaya başlanan bir spor. Biz de bu branşa destek veriyoruz. Önce 15 Temmuz'da şimdi de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda turnuva düzenledik. Katılım oldukça yoğundu. Güzel ve çekişmeli mücadeleler oldu. Dereceye giren takımları kutluyorum. Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” dedi.