Pamukkale ve Deliktaş mahallelerinde çocuk şenliği – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale ve Deliktaş mahallelerinde çocuk şenliği

Pamukkale ve Deliktaş mahallelerinde çocuk şenliği

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2017 Pazartesi - 16:16Güncelleme: 21 Ağustos 2017 Pazartesi - 16:16
Pamukkale ve Deliktaş mahallelerinde çocuk şenliği

Pamukkale Belediyesi’nin Çocuk Şenliği etkinlikleri hafta sonunda da devam etti. Pamukkale ve Deliktaş mahallelerindeki şenliklerde çocuklarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların yaz tatillerine renk katmak amacıyla düzenlenen şenliklerin devam edeceğini söyledi.

Pamukkale Belediyesi Belediyesi’nin “Pamukkale’de çocuklar eğleniyor” sloganıyla başlattığı çocuk şenlikleri devam ediyor. Şenliklerin hafta sonundaki adresi Pamukkale ve Deliktaş mahalleleri oldu. Oyun parkları, Pamukkale’de garaj otoparkına Deliktaş’ta ise Ahmet Nuri Erikoğlu Ortaokulu bahçesine kuruldu. Şenlik alanlarında palyaço gösterilerinin yanı sıra, limonata ve dondurma ikramları da yapıldı. Çocuklar saatlerce oyun alanlarında eğlenmenin tadını çıkardı.

Pamukkale ve Deliktaş mahallelerinde çocuk şenliği

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de etkinliğe katılarak çocuklarla bir araya geldi. Çocuklara yönelik her türlü hizmeti ve etkinliği önemsediklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz eğitim yılı içinde öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için gereken her türlü desteği sağlıyoruz. Okullar tatilken ise bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin tatillerini daha eğlenceli kılmak istedik. Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ne yapsak azdır. Onlar yapılan her hizmet yine geleceğimize yapılmış hizmetlerdir. Biz Pamukkale Belediyesi olarak öğrencilerimiz için bu yaz ücretsiz yüzme kursu ve çocuk şenliği etkinlikleri düzenledik. Bu projemiz devam edecek” dedi

Pamukkale ve Deliktaş mahallelerinde çocuk şenliği