Pamukkale spor oyunları start aldı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. PAMUKKALE
  8. /
  9. Pamukkale spor oyunları start aldı

Pamukkale spor oyunları start aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ekim 2017 Cuma - 19:17Güncelleme: 27 Ekim 2017 Cuma - 19:17
Pamukkale spor oyunları start aldı

Denizli’de, Pamukkale Belediyesi’nin bu yıl ilkini düzenlediği spor oyunları başladı. 29 Ekim’de sona erecek organizasyonda 5 ana dalda ödüller verilecek, 9 branşta da etkinlik düzenlenecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, spor oyunlarını geleneksel ve uluslararası hale getirmek istediklerini söyledi.

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği spor oyunları Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’ndan Demokrasi Meydanı’na kadar olan kortej yürüyüşüyle başladı. Yürüyüşe Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile vatandaşlar katıldı.

Pamukkale spor oyunları start aldı

İncilipınar caddesi’nde ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen korteji yol kenarından, işyerlerinden ve evlerinden selamlayan vatandaşlar, katılımcılara sevgi gösterilerinde bulundu. Protokol üyeleri de el sallayarak karşılık verdi.

Pamukkale spor oyunları start aldı

“ULUSLARARASI BOYUTA TAŞIYACAĞIZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kortej yürüyüşünün tamamlanmasının ardından yaptığı konuşmada, Pamukkale Spor Oyunları’nın açılış törenine katılan protokol ve vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhuriyet bayramı ile bütünleşerek ayrı bir anlam kazanan Pamukkale Spor Oyunları’nın gerçekleştirilecek spor aktiviteleriyle karnaval havasında geçeceğini belirten Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak sporu öne çıkarmak, gençlere ve toplumun her kesimine spor yaptırmak, onları sporla buluşturmak istiyoruz. Pamukkale Spor Oyunları’nı önce geleneksel hale getirecek, daha sonra da uluslararası boyuta taşıyacağız” dedi.